Over Harbers Trucks

Harbers Trucks is officieel dealer van Volvo Trucks, Renault Trucks en Renault Bedrijfswagens. Samen zetten we ons in om onze klanten mobiel te houden. Werken bij Harbers Trucks is ook werken bij een familiebedrijf dat investeert in medewerkers.
inventarisatie bewerkt-5 (verkleind)

Wie zijn wij?

Harbers Trucks heeft vestigingen in Barneveld, Apeldoorn, Duiven, Harderwijk en Veenendaal. Als dealer van Volvo Trucks, Renault Trucks en Renault Bedrijfswagens leveren we trucks en bedrijfswagens. In onze moderne werkplaatsen voeren we onderhoud uit. Ook voor andere services kunnen klanten bij ons terecht, zoals verhuur, chauffeurstrainingen, financiering en verzekeringen.

Een werkplek waar je je happy voelt

Samen bieden we onze klanten elke dag weer de beste service. Met advies over het beste voertuig voor hun werkzaamheden. Met service om hun transportmaterieel in topconditie te houden. Met ondersteunende diensten die het rendement verbeteren.

Uiteraard krijg je van ons alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Zo werk je als monteur in een moderne werkplaats met goed gereedschap. Bij ons staat samenwerken voorop. We dagen elkaar uit om het beste uit onszelf te halen en alle collega’s dragen bij aan een veilige en prettige werkomgeving. Bij Harbers Trucks ben je onderdeel van een leuk team, met een goede mix tussen jong en oud. We spreken elkaar aan met ‘je’ en ‘jij’ en ook de directeur wordt bij zijn voornaam genoemd.

Werknemerstevredenheid op #1

We vinden het heel belangrijk dat medewerkers zich prettig voelen en de ruimte krijgen om ambities waar te maken. Werknemerstevredenheid staat bij ons op nummer 1. Daarbij hebben we niet alleen oog voor jou als medewerker, maar ook voor jou als persoon. Harbers Trucks is een sociaal betrokken werkgever die voor je klaarstaat als het nodig is.

Naast (samen)werken zijn ook ontspannen en gezelligheid belangrijk. Zowel het bedrijf als onze actieve personeelsvereniging organiseert jaarlijks leuke activiteiten en uitjes. Ben jij aanwezig bij de volgende activiteit?

Harbers Trucks _ Algemeen-27 (verkleind)

Ruimte voor persoonlijke groei

Wil jij je ontwikkelen en verder leren? Dat juichen we alleen maar toe! Je hebt bij ons volop kansen om opleidingen of cursussen te volgen. Jouw persoonlijke ambitie staat daarbij centraal. Samen kijken we wat er nodig is om jouw doelen waar te maken.

Een werkplek waar je je happy voelt

Als familiebedrijf kijken we verder dan de dag van vandaag. Duurzaamheid staat bij ons centraal en dat is meer dan alleen de zorg voor het milieu. We gaan ook voor een duurzaam personeelsbeleid.

Harbers Trucks _ Algemeen-15 (verkleind)
Harbers-Trucks-Harderwijk-035

Enthousiast geworden?

Heb je interesse in een baan bij Harbers Trucks? Bekijk hier onze actuele vacatures

Is er nu geen vacature die aansluit op jouw kwaliteiten en ambities of wil je meer weten over ons bedrijf? Aarzel niet en neem contact met ons op. We horen graag welke bijdrage jij wilt leveren aan ons bedrijf.

© Harbers Trucks